klik-klik!

Monday, March 29, 2010

ALHAMDULILLAH

ALHAMDULILLAH..
aku bersyukur sgt2...
xleh nk bayangkan betapa hepinye mase dgr nama aku disebut oleh timbalan dekan td..
sampai menitiskan air mata..
yg paling buat aku hepi sbb all of my girlfrenz(ain,aten,sya,kema n milah) pass exam pro2..
which means...kami berjaya naek ke 4th year..

gi dewan kuliah utk dgr result dlm kul4 td..
ALLAH je yg tau perasaan aku mase nk dgr result td..
pg tadi dh xsenang duduk..
semua xkena..
makan xlalu..
tgk movie pun mcm xde prasaan..
bile dah sampai kat DK,doc xsampai lg..
terpaksa tggu doc..
dh la nervous sgt2..
bile doc dh sampai lg la cuak..
then,microphone plak xleh guna..
doc terpaksa sebut nama without mic..
lagi la takut klu camtu takut2 salah denga nama..
xsampai separuh name yg disebut,mic dh bleh gune..
aku bertambah2 neves bile dh start sebut name mohamad..
dh dekat sgt ngan nama aku..
aku sgt2 la takut klu nama aku xdisebut..
alhamdulillah...
'NOR AINI BT ZAKARIA'..nama aku disebut.
nama aku ada...
aku sgt2 bersyukur n xtau nk ckp pe mase tu..
aku menangis kegembiraan...
menggeletar tgn aku lepas dgr nama aku..
then,tggu name2 girlfrenz aku utk disebut..
alhamdulillah..
satu demi satu nama kami disebut...
ya ALLAH,engkau maha berkuasa...
thanx kpd semua kwn2 yg selalu support n doakan kejayaan kami...
n to all my frenz,welcome to clinical year!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

  1. tahniah! tahniah! tahniah! ^^

    ReplyDelete
  2. wah congrats2.....aku pon nak exam da...hopefully leh msuk clinical year tanpa sangkut2

    ReplyDelete
  3. congrats bFFe!!!
    huhuhuhu
    keep it up!
    doakan aku etep!

    ReplyDelete